Aquapolis Torrevieja

In Torrevieja kun je heerlijk genieten van je rust die je hard nodig hebt na een jaar hard werken. Op het strand met een lekkere spannende thriller in boekvorm of e-book, je eigen muziek en de warme zon erbij is het er heerlijk vertoeven. Ben je geen strandmens en hou je meer van het zwembad? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om een dag wat actiever te zijn. Breng een bezoek aan het Aquapolis Torrevieja. In dit waterpark zijn veel verschillende soorten glijbanen en is er een golfslagbad aanwezig. Na een bezoek aan het Aquapolis waterpark in Torrevieja zul je vermoeid maar voldaan thuis komen na een topdag in dit park.

De mogelijkheid bestaat om de entree-kaartjes voor het waterpark in Torrevieja al via internet te kopen. Je hoeft dan niet zo lang in de rij te staan en kunt meteen heerlijk gaan zwemmen of glijden. Aquapolis Torrevieja is er voor jong en oud, ook kleinere kinderen kunnen er, uiteraard onder toezicht van hun ouders, genieten van alles wat het park te bieden heeft.

 Verkoeling is zeer belangrijk tijdens een vakantie in een streek waar de gemiddelde temperatuur niet onder de 15 graden komt. Het kan er zomers erg warm zijn. Denk ook aan een hoge beschermingsfactor! Een zonnesteek heb je daar snel opgelopen. Zorg ervoor dat je de eerste dagen een parasol bij de hand hebt, zeer zeker voor de kleine gasten van Aquapark in Torrevieja. Maak je vakantie nog leuker voor jezelf en je kinderen met een bezoekje aan Aquapolis Torrevieja. Bekijk de kalender van het park goed, ze zijn alleen geopend in het zomerseizoen. Durf jij van de hoogste glijbaan af?

Openingstijden

Maandag

11:00–20:00

Dinsdag

11:00–20:00

Woensdag

11:00–20:00

Donderdag

11:00–20:00

Vrijdag

11:00–20:00

Zaterdag

11:00–20:00

Zondag

11:00–20:00

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Service
Personeel
Materiaal
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Cathelijn 11 februari 2016 15:29
Locatie
Service
Personeel
Materiaal
Prijs

Super leuk voor het hele gezin!