Boot naar Tabarca

Als je in Torrevieja bent, dan kun je de boot naar tabarca nemen. Het bedrijf Marítimas uit de Spaanse stad Torrevieja organiseert al jaren boottrips naar dit eiland. Het is leuk om een tocht met de boot te maken en daarna de dag op het eiland door te brengen.
Je kunt er een bedje huren op het strand en je kunt de zee in, let wel op dat je waterschoenen meeneemt want het strand heeft kiezels. Tijdens de reis kun je genieten van het mooie uitzicht en ook is het mogelijk om wat te drinken.

Er bestaat een kans dat je tijdens de boottocht dolfijnen tegenkomt, maar dit is afhankelijk van de tijd van het jaar. Helemaal onderin de boot is er een stuk doorzichtig, dus is het mogelijk om (als het “raam” zuiver is) onder water te kijken. Het eiland Tabarca is niet zo heel erg groot dus je kunt het helemaal rond wandelen. Er is tenminste één erg goed restaurant waar je bijzonder goed kunt eten. Uiteraard staat het vrij om zelf eten mee te nemen.
Ga vóór vertrek even kijken in de haven om de juiste vertrektijden en prijzen te zien. Dit kan per seizoen variëren. In de zomer zijn er vaak 2 tochten en in de winter i.v.m. het weer misschien maar één.

logoboot

 

 

 

 

Contactgegevens:

Ligplaats: Haven van Torreviej
Info en vertrek: Infobalie haven Torrevieja

Openingstijden

Maandag

Niet beschikbaar

Dinsdag

Niet beschikbaar

Woensdag

Niet beschikbaar

Donderdag

Niet beschikbaar

Vrijdag

Niet beschikbaar

Zaterdag

Niet beschikbaar

Zondag

Niet beschikbaar

Adres

Ons Adres:

Haven van Torrevieja, Spanje

GPS:

37.9713857, -0.69479369999999

Telefoonnummer:

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Prijs
Locatie
Personeel
Sfeer
Service
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Jolein 19 juni 2017 12:34
Prijs
Locatie
Personeel
Sfeer
Service

Heel leuk om te feesten op een boot!