Heladerías Sirvent Miralles

Als je een lekker ijsje wilt eten in Torrevieja, dan is het zeker een aanrader om naar Heladerías Sirvent Miralles te gaan. Deze ijszaak is gelegen aan de kust van de Spaanse stad. Terwijl je geniet van je overheerlijke ijsje, kan je ook nog eens genieten van de Middellandse Zee. Er wordt gezegd dat ze het beste ijs en gebak aan de Costa Blanca verkopen. Naast het heerlijke ijs kan je ook gebruik maken van de ontbijtservice die aangeboden wordt.

Bij Heladerías Sirvent Miralles kan je genieten van vele verschillende soorten smaken, maar ook kan je de ijskaart eens vragen. De winkel kent enkele specialiteiten die ook zeker het proberen waard zijn. Een ijsje, cocktail of een heerlijk gebakje hoort natuurlijk bij een bezoek aan de Spaanse stad Torrevieja.

Langs de kust van Torrevieja zal je vele verschillende ijszaken tegenkomen. En wat opvalt, is dat het er nergens rustig is. In de avond wilt iedereen na het eten nog een lekker ijsje nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om overdag een ijsje of gebakje te kopen bij Heladerías Sirvent Miralles. Als je in de buurt bent van deze winkel, dan is het zeker aan te raden om hier eens een ijsje te kopen.

 

Openingstijden

Maandag

09:00 - 23:45

Dinsdag

09:00 - 23:45

Woensdag

09:00 - 23:45

Donderdag

09:00 - 23:45

Vrijdag

09:00 - 23:45

Zaterdag

09:00 - 23:45

Zondag

09:00 - 23:45

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Prijs
Locatie
Personeel
Sfeer
Eten
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Jamey 3 januari 2016 14:21
Prijs
Locatie
Personeel
Sfeer
Eten

Geweldig uitzicht over het strand en een fijne plek om tot rust te komen, zeker een aanrader!