De oude ambacht

De ambacht in een regio vertelt ons vaak veel over de geschiedenis van deze plek. Zo is er ook veel ambacht te vinden in Murcia. Vaak laten deze werken zien waar de cultuur van het volk zich mee bezig houdt. Ook krijg je hierdoor een duidelijker beeld van de manier waarop men tegen de wereld aankijkt. In het Spaanse Murcia kan je genieten van de mooie oude werken. Zo zijn de meeste voorwerpen gevormd door klei, esparto, metaal, hout en nog veel meer andere grondstoffen.

Murcia, gelegen aan de Spaanse kust, heeft vele verschillende ambachten gekend en dat is vaak nog goed terug te zien. Niet alleen industriële, maar ook culturele activiteiten vonden hier vroeger plaats. Vandaag de dag wordt er nog steeds veel handwerk verricht. Misschien kan je tegenwoordig zelfs wel meer arbeiders vinden die met hun handen werken dan vroeger. Murcia ligt in de buurt van Torrevieja en is dan ook een populaire bestemming voor toeristen.

Geniet eens van een vakantie in de omgeving van Murcia en ontdek deze mooie stad. Door de oude culturele werken, is het een genot om door de stad te lopen. De ambachtelijke werken kan je bewonderen en het is ook mogelijk om ambachtslieden aan het werk te zien tijdens het maken van potten, schilderijen of andere kunstwerken.

Adres

Ons Adres:

Murcia, Spanje

GPS:

37.992509394585, -1.1303694355368

Telefoonnummer:

-

E-mail:

-

Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Service
Netheid
Infrastructuur
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Nancy 12 juli 2017 10:19
Locatie
Service
Netheid
Infrastructuur
Prijs

Heel leuk om een dagje van te maken en alles te bekijken.