De Parroquia Nuestra Señora del Rosario kerk

In Spanje kom je vaak vele kerkjes tegen en zo ook in Torrevieja. De Parroquia Nuestra Señora del Rosario kerk is er daar een van. Deze is erg klein, maar van binnen ziet het er erg goed uit. Meestal springen de kerken in de Spanje er meteen uit, maar in dit geval is dat niet zo. Het gaat hier om een bescheiden kerk in Torrevieja. Deze is gelegen tussen de appartementen buiten het centrum van de stad.

Uiteraard is het bezichtigen volledig gratis. Zoals vrijwel elke kerk kun je deze overdag vrij bezoeken. Het is mogelijk om een kaarsje te branden. De opbrengsten worden vaak gebruikt voor renovatie, of het gaat naar een goed doel. Vele verschillende kerkjes zijn er te vinden in Torrevieja, maar De Parroquia Nuestra Señora del Rosario is zeker de moeite waard. Vaak kom je hier veel lokale mensen tegen die even tot rust willen komen. Dit is een van de weinige plekken waar het echt helemaal stil is.

Zie ook: kerken Torrevieja

Adres

Ons Adres:

Alicante, España

GPS:

38.3459963, -0.49068550000004

Telefoonnummer:
E-mail:

-

Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Infrastructuur
Netheid
Culturele waarde
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Leontien 16 augustus 2016 18:02
Locatie
Infrastructuur
Netheid
Culturele waarde
Prijs

De kerk valt niet zo erg op omdat hij tussen appartementen staat, maar ondanks dat ziet hij er van binnen goed uit. zeker de moeite waard!