De renovatie van Paseo Vista Alegre

Na de complete renovatie is de Paseo Vista Alegre van Torrevieja weer geopend. De verbouwingen zijn volledig gefinancieerd door het ministerie van Infrastructuur en Vervoer van de Generalitat Valenciana.

Met deze actie is de kwaliteit van de waterkant van de stad verbeterd. Daardoor kan het publiek genieten van een betere infrastructuur, en is de bereikbaarheid van straten verbeterd. Hiervoor is bestrating gebruikt die ook al gebruikt werd voor de aangrenzende straten, om het gebied één geheel te maken. Daarnaast zijn er verschillende zebrapaden aangelegd. Bovendien is er meer aandacht geschonken aan schaduw en is de nachtverlichting consistenter geplaatst dan eerst.

Tijdens de renovatie van de Paseo Vista Alegre heeft de gemeente het plein autoluw gemaakt, wat opstoppingen voorkomt en het plein een meer geschikte woonomgeving maakt. De nieuwe attractie bestaat uit twee gebogen rijen van banken die vergezeld zijn van kleine lampjes op de stoep en overkoepeld worden door een enorme pergola van hout en staal. Hierdoor beschikken alle bankjes over voldoende schaduw.

Ride Green Zone bestaat in principe uit drie lijnen, waarvan er twee achter de bankjes langs lopen en zich er één in het midden van de straat bevindt. Aan het eind van de lijnen bevindt zich een groene zone. Door de lijnen te volgen kan een diagonale wandeling worden gemaakt langs verschillende tuinen, bankjes en pergola’s. De totale oppervlakte van deze zone beslaat meer dan 13.000 vierkante meter.

Openingstijden

Maandag

Niet beschikbaar

Dinsdag

Niet beschikbaar

Woensdag

Niet beschikbaar

Donderdag

Niet beschikbaar

Vrijdag

Niet beschikbaar

Zaterdag

Niet beschikbaar

Zondag

Niet beschikbaar

Adres

Ons Adres:

Paseo Vistalegre, 03181 Torrevieja, Alicante, Spanje

GPS:

37.9757243, -0.68265559999998

Telefoonnummer:
Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Infrastructuur
Netheid
Culturele waarde
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Magali 28 augustus 2017 14:00
Locatie
Infrastructuur
Netheid
Culturele waarde
Prijs

Heel erg mooi, zeker een verbetering tegenover het oude!