De Spaanse Costa Blanca wordt veelvuldig bezocht door toeristen, maar niet overal is het even aangenaam. Wij hebben daarom dan ook enkele stranden voor kinderen voor u op een rijtje gezet. Het moet natuurlijk ook voor kinderen een pretje zijn om naar het strand te gaan. In de buurt van de Spaanse stad Murcia zijn verschillende kindvriendelijke stranden te vinden.
In Águilas kan je op Playa de la Colonia genieten van heerlijke rust, want dit strand is beschermd tegen de oostelijke wind vanaf zee. Door het kasteel bij dit stukje strand is het er zeer aangenaam. Ook is het strand in de buurt van Murcia voorzien van palmbomen, tuinen en speelgebieden voor kinderen.

Op Playa Cala Cortina in het Spaanse Cartagena kan je genieten van een strand met erg fijn zand. Vooral voor de kleinere kinderen is dit erg aangenaam, want zo zullen ze zich niet bezeren. Ook is het strand voorzien van een plaats om te spelen. In La Manga Del Mar Menor zijn twee mooie stranden te vinden waar je met je kinderen heen kan gaan. Door het fijne gouden zand kan je er heerlijk spelen met de kinderen.

Overige stranden voor kinderen in de buurt van Murcia:

  • Cala del Pina en Playa La Isla in La Manga del Mar Menor
  • Playa del Espejo in Los Alcázares
  • Playa del Castellar in Mazarrón
  • Playa de Villananitos in San Pedro del Pinatar

Adres

Ons Adres:

Paseo de la Constitución, 54, 30880 Águilas, Murcia, Spanje

GPS:

37.403036828944, -1.5870416164398

Telefoonnummer:

-

E-mail:

-

Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Drukte
Netheid
Afstand
Water
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Kirstie 11 juli 2017 15:49
Locatie
Drukte
Netheid
Afstand
Water

Een schoon kindvriendelijk strand!