Spanje staat bekend om de lekkere wijnen en ook in de omgeving van Murcia zijn veel wijnvelden te vinden. Als je een echte liefhebber bent van wijn, dan is het leuk om eens langs de wijnroutes te rijden. Ook is het mogelijk om eens een bezoekje te brengen aan een van de musea of bij een wijnmaker zelf langs te gaan. Ook zijn er in deze streek van Murcia veel restaurants te vinden die heerlijke wijn serveren.

Wijnroutes met een gids

Er worden in Murcia ook speciale rondleidingen gegeven. Je gaat dan met een gids op pad en hij leert je alles over een perfecte wijn. Uiteraard zal er op deze dag genoeg wijn aan bod komen. De route zal zich langs Bullas, Jumilla en Yecla begeven. Tijdens deze route zullen de wijnmakers je met open armen ontvangen. Ze zullen je alles vertellen over hoe een goede wijn gemaakt wordt.

Als je in de buurt van Murcia op vakantie bent, dan is het aan te raden om eens een wijntour te maken. Je proeft hier de lekkerste wijnen en ook zal je dingen te weten komen, die je eerder nog niet wist. Het is ook nog eens gezellig om met een groep op pad te gaan in de omgeving van Murcia.

Adres

Ons Adres:

Avenida de Murcia, 75 Bullas Bullas, Murcia

GPS:

38.0510047, -1.6645112

Telefoonnummer:

-

E-mail:

-

Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Service
Netheid
Infrastructuur
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Janet 26 juni 2017 10:15
Locatie
Service
Netheid
Infrastructuur
Prijs

Als u van wijn houdt is dit zeker aan te raden!