De pier

De pier, of Dique de Levante, van Torrevieja trekt erg veel toeristen en is daardoor dan ook een van de meest bezochte plekken in de stad. Ook de inwoners van de Spaanse stad houden zich hier graag op. Sinds 2000 is de pier vernieuwd en weer geopend. Zo is er een mooie wal gemaakt, ook is er een dijk die de vissersboten tegen de zee beschermen. De Dique de Levante is maar liefst 1600 meter lang is en heeft verschillende jachthavens. Het is een echte aanrader om de pier te bewandelen tijdens de schemering. Vaak is het dan erg gezellig in Spanje en iedereen gaat in Torrevieja dan de straat op.

Wat is er nog meer te doen?

Naast de Dique de Levante kun je ook de vuurtoren van Torrevieja bezoeken. Het lopen over de Dique de Levante in deze Spaanse stad is erg leuk. Als je hier dan ook op vakantie bent, is het zeker een aanrader om hier ’s avonds eens naar toe te gaan. In de volksmond wordt het ook wel de ‘cholesterol route’ genoemd. Artsen raden je aan om dagelijks over de pier te lopen om zo gezond te blijven. Het lopen over de Torrevieja Pier is dus ook nog eens goed voor je.  De Dique de Levante de must see!

Adres

Ons Adres:

Torrevieja Pier

GPS:

37.970218, -0.67977900000005

Telefoonnummer:

-

E-mail:

-

Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Infrastructuur
Netheid
Culturele waarde
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Nona 2 augustus 2017 15:15
Locatie
Infrastructuur
Netheid
Culturele waarde
Prijs

Een grote pier waar je gezellig kan genieten van avondzon. Pier ligt dichtbij marktje, kermis en is aan dijk met zeer veel restaurantjes en cafés!