In de Provincie van Murcia kun je heerlijk wandelen. Er zijn diverse verschillende wandelroutes en je zult versteld staan van de meer dan prachtige natuur. Wandelen door de stad Murcia is zeer zeker de moeite waard, maar er zijn uiteraard ook routes die je door de bergen van Murcia leiden. Dit is voor de echte hiker natuurlijk het hoogtepunt. Tijdens een sportieve vakantie kun je dus naast sportief bezig te zijn ook genieten van de mooie natuur die Spanje (Murcia) te bieden heeft.

Waar moet je wandelen?

Vraag eens bij uw hotel of bij een van de toeristenbureau’s naar de mogelijke routes. In de omgeving zijn bijna honderd verschillende wandelroutes te vinden. Er zijn erg mooie routes die langs de kust van de Provincie Murcia lopen. Hier zul je niet alleen witte zandstranden tegenkomen, maar ook natuurlijke stranden. De natuurlijke stranden, voorzien van schitterende ruige rotsen, zijn erg populair bij de fanatieke wandelaars.

Verblijf je in de stad Murcia dan kun je al vanuit hier beginnen met je route. Het is uiteraard mogelijk om een route uit te kiezen waarbij je eerst een klein stukje moet rijden. Je zult je wandelroute dan starten in de bergen of ergens in een mooi natuurgebied. Wandelen in de Provincie Murcia is een feest voor iedereen. Zowel voor de stadswandelaar als voor de echte natuurliefhebber.

Adres

Ons Adres:

Murcia, Spanje

GPS:

37.992437529363, -1.1303238412227

Telefoonnummer:

-

E-mail:

-

Internet:

-

Recensie Achterlaten

Uw waardering

Locatie
Service
Netheid
Infrastructuur
Prijs
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen
Captcha check failed
Christine 13 februari 2017 12:17
Locatie
Service
Netheid
Infrastructuur
Prijs

Je kan hier urenlang wandelen, geweldig!