Skip to content

Boot naar Tabarca

3/5 - (62 stemmen)

Als je in Torrevieja bent, dan is het mogelijk om de boot naar Tabarca nemen. Het bedrijf Marítimas uit de Spaanse stad Torrevieja organiseert al jaren boottrips naar het eiland Tabarca. Het is leuk om een tocht met de boot te maken en daarna de dag op het eiland door te brengen.
Je kunt er een bedje huren op het strand en je kunt natuurlijk lekker de zee in. Graag geven we jou de tip mee om waterschoenen mee te nemen. Het strand bestaat namelijk uit kiezels. De reis zelf is het ook alleen al waard. Je kunt onderweg genieten van het mooie uitzicht en ook is het mogelijk om wat te drinken op de boot.

Dolfijnen spotten

Er bestaat een kans dat je tijdens de boottocht dolfijnen tegenkomt, maar dit is afhankelijk van de tijd van het jaar. Helemaal onderin de boot is er een stuk doorzichtig, dus is het mogelijk om (als het “raam” zuiver is) onder water te kijken. Het eiland Tabarca is niet zo heel erg groot dus je kunt het helemaal rond wandelen. Er is tenminste één restaurant waar je bijzonder goed kunt eten. Uiteraard staat het vrij om zelf eten mee te nemen. Een picknick op het eiland is natuurlijk ook erg leuk om te doen.
Een andere tip van ons is om vóór vertrek even te gaan  kijken in de haven om de juiste vertrektijden en prijzen te zien. Dit kan per seizoen variëren. In de zomer zijn er vaak 2 tochten en in de winter is het mogelijk dat in verband met het weer misschien maar één tocht is.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

966 70 21 22

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties