Skip to content

Festivals in Murcia

Beoordeel deze locatie

In de Spaanse stad Murcia zijn jaarlijks verschillende festivals te vinden. Het is dan ook zeker een aanrader om een van de festivals in de stad te bezoeken. Zo zijn er muziekfestivals, maar ook theater en dansvoorstellingen zijn er te zien in Murcia. Zo is er van 1 augustus tot en met 11 augustus een danscompetitie in de stad. Het is leuk om deze te bezoeken, want zo leer je de Spaanse cultuur nog beter kennen.

De hele maand juli wordt er in Murcia een internationaal jazz festival georganiseerd. Ook kan je de Spaanse flamenco bewonderen tijdens een vakantie in deze stad. Want van 26 augustus tot en met 1 september kan je vol op genieten van het Flamenco festival. Heel het jaar door worden er verschillende festivals georganiseerd en dat maakt de stad erg gezellig.

Als je meer informatie wilt hebben over de verschillende festivals in Murcia, dan is het aan te raden deze eens op te zoeken op de website van de stad zelf. Hier kan je alles netjes op een rijtje zien staan. Het is natuurlijk ook erg leuk om je te laten verrassen. Laat alles tijdens een vakantie op je af komen en zie vanzelf welke festivals er in Murcia worden gehouden.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties