Skip to content

Hotel MASA

Beoordeel deze locatie

Zodra je op vakantie bent in Torrevieja, wil je natuurlijk wel van alle luxe voorzien worden. Hotel MASA is dan ook de ideale plek om te verblijven. Dit hotel in de Spaanse stad ligt op nog geen 800 meter van het strand Mata. Ook ligt het hotel in Torrevieja op nog geen drie kilometer van het centrum. Vanaf het Hotel is het mogelijk om met het openbaar vervoer richting het centrum van de stad te gaan. Dit hotel is dan ook van alle gemakken voorzien.

De renovatie

In 2005 is het hotel helemaal gerenoveerd en dat is te zien ook. Hotel MASA in Torrevieja heeft kamers met een badkamer/wc, telefoon, satelliet- en kabeltelevisie, radio, een centrale verwarming en ook nog eens een kluis. Als je in Torrevieja op vakantie bent is dit hotel dus de ideale plek om te verblijven. In het Hotel MASA kan je ’s avonds ook nog eens lekker dineren. Zo is er een restaurant aanwezig en ook kan je er lekker aan de bar zitten om wat te drinken.

De receptie

De receptie van Hotel MASA is 24 uur per dag geopend. Ook kan je in heel het hotel WiFi ontvangen. Dit hotel in Torrevieja is van alle gemakken voorzien en hier zal je dan ook helemaal tot rust komen.

Locatie

info@hotelmasa.com

+34 966921537

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties