Skip to content

Huurauto Alicante

5/5 - (1 stemmen)

Vertrekt u binnenkort op vakantie en vliegt u op Alicante Airport? Boek dan een huurauto Alicante, zodat u er zeker van bent dat u een auto heeft voor een zeer scherpe huurprijs.

Wij zijn de voordeligste autoverhuurder en eentje die werkt zonder addertjes. De prijzen zijn All-in, dus geen discussies bij het afhalen van de auto over nog een extra af te sluiten verzekering voor het Eigen Risico. De meeste verhuurders geven prijzen af die niet duidelijk zijn en waarbij u tijdens het ophalen van de auto nog geconfronteerd wordt met extra kosten voor de tweede bestuurder, het eigen risico enz. Bij ons zijn de prijzen zeer helder. Het enige wat er eventueel kan veranderen is het soort auto. Soms zijn er aanbiedingen dat je bijvoorbeeld voor 1 euro per dag extra een groter model auto meekrijgt, maar dit is geheel naar eigen vrije keuze, het wordt u niet verplicht. Ook de prijs van een volle tank benzine of diesel is inbegrepen. Wanneer u hem vol retour brengt betaald u dus niets extra. Brengt u hem leeg terug, dan brengt men u nog de kosten voor een tank brandstof in rekening. Kijk nu snel op www.spanjeautohuur.nl

Creditcard verplicht

Houd er wel rekening mee dat er alleen geboekt kan worden indien u beschikt over een Creditcard. De Creditcard is een waarborg voor de autoverhuurder dat hij bijvoorbeeld de brandstof nog kan innen en de eventuele aanbiedingskosten van een grotere auto. In sommige landen is het reeds mogelijk om zonder Creditcard te boeken. Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden. U kunt deze terugvinden op de website. Er moet wel een registratieformulier worden ingevuld. Alleen met een compleet ingevuld formulier is het mogelijk een auto te reserveren. Een huurauto Alicante kan u soms al voordeel opleveren op uw reiskosten. Wanneer u een taxi moet nemen om op de plaats van bestemming te komen, dan kan dit soms aardig in de papieren lopen. Zelf uw transport van en naar het vliegveld regelen kan dus voordeliger zijn. Bovendien is het op sommige plaatsen moeilijk om met het openbaar vervoer te reizen. Met een huurauto Alicante bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt doordat u bij ons ongelimiteerde kilometers heeft.

14 dagen in optie

Uw reservering staat standaard 14 dagen in optie en kan altijd nog gewijzigd worden. Zelfs gratis tot de aanvang van de huurperiode. Huurauto Alicante rekent géén reserveringskosten of creditcardkosten. Wij zijn in geval van schade ook 24/7 bereikbaar om u terzijde te staan.

Locatie

Facebook

info@spanjeautohuur.nl

+31(0) 23 782 0000

Openingstijden:

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:30
Zondag: 08:30 - 17:30

Bekijk ook eens een van deze locaties