Skip to content

Huurauto Torrevieja

Beoordeel deze locatie

Heeft u besloten uw vakantie door te brengen in Torrevieja, denk dan eens na over een huurauto Torrevieja om meer van uw vakantie te kunnen genieten en de prachtige omgeving van Torrevieja te verkennen. Het kan tevens kostenbesparend zijn om een auto te huren. Een taxiritje op en neer naar het vliegveld van Alicante kan al zo’n 140 euro kosten. U kunt dit geld ook bijleggen en een auto huren. U zult de vele voordelen ervan zeker ontdekken. Heldere prijzen inzake de verzekeringen etc. geven u rust zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Mochten er problemen zijn, dan zijn wij 24/7 bereikbaar op ons noodnummer en kunnen u, daar waar nodig, terzijde staan. Reserveer daarom tijdig zodat u verzekerd bent van een auto. Kijk nu snel op www.spanjeautohuur.nl

Geen addertjes

Heldere prijzen, geen discussies tijdens het afhalen van de auto over extra verzekeringen e.d. Onze prijzen zijn All-in en u krijgt dus waar voor uw geld. Wij doen niet aan addertjes. U kunt uw reservering bovendien tot het laatste moment, zonder extra kosten, nog wijzigen. Het afhalen van de huurauto Torrevieja op het vliegveld in Alicante is ook prima geregeld. In de meeste gevallen rijdt u vanaf het vliegveld met een shuttle bus naar de plek waar de auto’s en het kantoor zich bevinden. Doordat het kantoor zich niet op het vliegveld zelf bevindt, kunnen zij goedkoper werken en dit werkt weer door naar u in voordelige lage prijzen. U krijgt de auto mee met een volle tank brandstof. Kiest u ervoor om deze leeg in te leveren, dan betaald u achteraf nog de kosten voor deze tank. Brengt u hem vol terug, dan betaald u uiteraard niets.

Ongelimiteerde kilometers

Bent u voornemens om de omgeving van Torrevieja te gaan verkennen, kijk dan even op www.torrevieja.nl voor een aantal tips. Het achterland van Alicante is bijzonder aantrekkelijk. Ook het achterland van Benidorm heeft prachtige plaatsen zoals bijvoorbeeld Guadalest. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Alicante heeft veel wijngaarden in de omgeving van Hondon de las Nieves, Aspe, La Romana etc. Er staan ook een aantal prachtige bodega’s waar je streekproducten en wijn kunt kopen. Door de ongelimiteerde kilometers maakt het niet uit waar u naar toe rijdt. Het Alhambra in Granada is een aanrader en de nabijgelegen stad Jaen met zijn smalle steegjes en gezellige bars en restaurants is een must-see. Zorg dat u een auto huurt met GPS om er zeker van te zijn dat u op de plaats van bestemming komt. Vergeet vooral niet om Murcia in te toetsen. U kunt parkeren op de Plaza de Gloriëta en zo te voet deze prachtige stad verkennen met veel bezienswaardigheden zoals een Middeleeuwse kathedraal en een prachtig Gemeentehuis.

Locatie

Facebook

info@spanjeautohuur.nl

+31(0) 23 782 0000

Openingstijden:

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:30
Zondag: 08:30 - 17:30

Bekijk ook eens een van deze locaties