Skip to content

Oude ambacht Murcia

Beoordeel deze locatie

De ambacht in een regio vertelt ons vaak veel over de geschiedenis van deze plek. Zo is er ook veel ambacht te vinden in Murcia. Vaak laten deze werken zien waar de cultuur van het volk zich mee bezig houdt. Ook krijg je hierdoor een duidelijker beeld van de manier waarop men tegen de wereld aankijkt. In het Spaanse Murcia kan je genieten van de mooie oude werken. Zo zijn de meeste voorwerpen gevormd door klei, esparto, metaal, hout en nog veel meer andere grondstoffen.

Murcia, gelegen aan de Spaanse kust, heeft vele verschillende ambachten gekend en dat is vaak nog goed terug te zien. Niet alleen industriële, maar ook culturele activiteiten vonden hier vroeger plaats. Vandaag de dag wordt er nog steeds veel handwerk verricht. Misschien kan je tegenwoordig zelfs wel meer arbeiders vinden die met hun handen werken dan vroeger. Murcia ligt in de buurt van Torrevieja en is dan ook een populaire bestemming voor toeristen.

Geniet eens van een vakantie in de omgeving van Murcia en ontdek deze mooie stad. Door de oude culturele werken, is het een genot om door de stad te lopen. De ambachtelijke werken kan je bewonderen en het is ook mogelijk om ambachtslieden aan het werk te zien tijdens het maken van potten, schilderijen of andere kunstwerken.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties