Skip to content

Paella wedstrijd Torrevieja

Beoordeel deze locatie

In de Spaanse stad Torrevieja wordt jaarlijks een paella wedstrijd gehouden. Hierbij doen niet alleen de inwoners van de stad mee, maar ook ver buiten de stad komen mensen om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het gaat er uiteraard om wie de lekkerste paella kan maken. In totaal kunnen er vijftig mensen deelnemen. En hier geldt het principe: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Inschrijving

Als je mee wilt doen aan deze wedstrijd, dan dien je jezelf in te schrijven bij Delegación de Fiestas del Ayuntamiento de Torrevieja. Het bezoeken van deze wedstrijd in Torrevieja is uiteraard ook erg leuk. Zo kan je genieten van de heerlijke gerechten die worden gemaakt. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden voor de wedstrijd. De jury wordt door de organisatie benoemd en alle ingrediënten die worden gebruikt, zijn voor de rekening van de organisatie. Er wordt een maximum van één kilogram rijst ter beschikking gesteld per deelnemer. Brandhout wordt niet door de organisatie van de paella wedstrijd in Torrevieja geleverd.

Prijzen

Er zijn in totaal zes verschillende prijzen te winnen en de uitslag van de jury is bindend. Naast het lekkere eten is het ook erg gezellig tijdens de wedstrijd. De echte Spaanse cultuur komt hier naar boven. Bezoek de paella wedstrijd in Torrevieja eens als je op vakantie bent.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties