Skip to content

Paseo Vista Alegre

Beoordeel deze locatie

De renovatie van Paseo Vista Alegre

Na de complete renovatie is de Paseo Vista Alegre van Torrevieja weer geopend. De verbouwingen zijn volledig gefinancieerd door het ministerie van Infrastructuur en Vervoer van de Generalitat Valednciana.

Met deze actie is de kwaliteit van de waterkant van de stad verbeterd. Daardoor kan het publiek genieten van een betere infrastructuur, en is de bereikbaarheid van straten verbeterd. Hiervoor is bestrating gebruikt die ook al gebruikt werd voor de aangrenzende straten, om het gebied één geheel te maken. Daarnaast zijn er verschillende zebrapaden aangelegd. Bovendien is er meer aandacht geschonken aan schaduw en is de nachtverlichting consistenter geplaatst dan eerst.

Tijdens de renovatie van de Paseo Vista Alegre heeft de gemeente het plein autoluw gemaakt, wat opstoppingen voorkomt en het plein een meer geschikte woonomgeving maakt. De nieuwe attractie bestaat uit twee gebogen rijen van banken die vergezeld zijn van kleine lampjes op de stoep en overkoepeld worden door een enorme pergola van hout en staal. Hierdoor beschikken alle bankjes over voldoende schaduw.

Ride Green Zone bestaat in principe uit drie lijnen, waarvan er twee achter de bankjes langs lopen en zich er één in het midden van de straat bevindt. Aan het eind van de lijnen bevindt zich een groene zone. Door de lijnen te volgen kan een diagonale wandeling worden gemaakt langs verschillende tuinen, bankjes en pergola’s. De totale oppervlakte van deze zone beslaat meer dan 13.000 vierkante meter.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties