Skip to content

Sport stranden Murcia

Beoordeel deze locatie

Tijdens een vakantie is het Spaanse Murcia wil je uiteraard ook genieten van de stranden aan de Middellandse Zee. Aan de Costa Blanca zijn verschillende stranden te vinden. De sport stranden zijn steeds meer in trek en worden goed bezocht door toeristen. Het is natuurlijk heerlijk om na het sporten gelijk een verfrissende duik in de zee te nemen.

In San Javier vindt je Playa del Pescador waar je beach volleybal netten je hebt er ook een voetbalveld terug te vinden. Dit is dan ook een ideale plek om sport en strand te combineren. In de buurt van Murcia ligt ook Playa de Levante. Dit strand is gelegen in de stad La Manga. Omdat het strand een kustlijn van 400 meter heeft is dit strand erg populair. Naast het brede aanbod aan parkeerplaatsen kan je er ook heerlijk hardlopen en skaten langs het strand.

Op Playa de Las Delicias in het Spaanse Águilas kan je verschillende soorten sporten uitoefenen. Door het fijne grijze zand is het aangenaam om hier een sport te beoefenen. Sporten aan de Spaanse kust in de buurt van Murcia is vrijwel overal mogelijk.

Alle overige sport stranden in de buurt van Murcia

  • Playa de Bolnuevo in Mazarrón
  • Playa de Las Salinas in Los Alcázares
  • Playa de Cala Reona in Cartagena
  • vind hier meer stranden

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties