Skip to content

Toeristische wijnroutes in Murcia

4.7/5 - (4 stemmen)

Spanje staat bekend om de lekkere wijnen en ook in de omgeving van Murcia zijn veel wijnvelden te vinden. Als je een echte liefhebber bent van wijn, dan is het leuk om eens langs de wijnroutes te rijden. Ook is het mogelijk om eens een bezoekje te brengen aan een van de musea of bij een wijnmaker zelf langs te gaan. Ook zijn er in deze streek van Murcia veel restaurants te vinden die heerlijke wijn serveren.

Wijnroutes met een gids

Er worden in Murcia ook speciale rondleidingen gegeven. Je gaat dan met een gids op pad en hij leert je alles over een perfecte wijn. Uiteraard zal er op deze dag genoeg wijn aan bod komen. De route zal zich langs Bullas, Jumilla en Yecla begeven. Tijdens deze route zullen de wijnmakers je met open armen ontvangen. Ze zullen je alles vertellen over hoe een goede wijn gemaakt wordt.

Als je in de buurt van Murcia op vakantie bent, dan is het aan te raden om eens een wijntour te maken. Je proeft hier de lekkerste wijnen en ook zal je dingen te weten komen, die je eerder nog niet wist. Het is ook nog eens gezellig om met een groep op pad te gaan in de omgeving van Murcia.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties