Skip to content

Wandelen in Murcia

Beoordeel deze locatie

In de Provincie van Murcia kun je heerlijk wandelen. Er zijn diverse verschillende wandelroutes en je zult versteld staan van de meer dan prachtige natuur. Wandelen door de stad Murcia is zeer zeker de moeite waard, maar er zijn uiteraard ook routes die je door de bergen van Murcia leiden. Dit is voor de echte hiker natuurlijk het hoogtepunt. Tijdens een sportieve vakantie kun je dus naast sportief bezig te zijn ook genieten van de mooie natuur die Spanje (Murcia) te bieden heeft.

Waar moet je wandelen?

Vraag eens bij uw hotel of bij een van de toeristenbureau’s naar de mogelijke routes. In de omgeving zijn bijna honderd verschillende wandelroutes te vinden. Er zijn erg mooie routes die langs de kust van de Provincie Murcia lopen. Hier zul je niet alleen witte zandstranden tegenkomen, maar ook natuurlijke stranden. De natuurlijke stranden, voorzien van schitterende ruige rotsen, zijn erg populair bij de fanatieke wandelaars.

Verblijf je in de stad Murcia dan kun je al vanuit hier beginnen met je route. Het is uiteraard mogelijk om een route uit te kiezen waarbij je eerst een klein stukje moet rijden. Je zult je wandelroute dan starten in de bergen of ergens in een mooi natuurgebied. Wandelen in de Provincie Murcia is een feest voor iedereen. Zowel voor de stadswandelaar als voor de echte natuurliefhebber.

Locatie

Facebook

Website

info@torrevieja.nl

Openingstijden:

Bekijk ook eens een van deze locaties